Grazia zoomt in op succesvolle designerduo’s

Achter veel succesvolle modelabels gaat een gouden duo schuil. Waar de een zich buigt over de nieuwe ontwerpen, zorgt de ander ervoor dat het label goed op de kaart wordt gezet. Samen zorgen ze voor het succes, want after all… it takes two to Tango.

Met het oog op het nieuwe RTL5 mode-programma Holland’s Best Fashion Designer besloot Grazia enkele succesvolle mode-duo’s onder de loop te nemen. Van onder andere Viktor & Rolf, Marc Jacobs en Robert Duffy en de heren van Proenza Schouler komen we te weten wat het succes van hun samenwerking is en wie er in het bedrijf nou precies waarvoor verantwoordelijk is.

Grazia ligt vanaf woensdag 3 november in de winkel en kost deze week slechts 1 euro!

(Klik op de foto voor een vergroting)


Lees ook:Online modeshoppen in een filmdecor
Lees ook:Viktor & Rolf ontwerpt stoere Bugaboo kinderwagen
Lees ook:Marc Jacobs en zijn vrouwen
Lees ook:Viktor&Rolf en hun Italiaanse mode-avontuur
Lees ook:Rodarte is beste ontwerper voor damesmode

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>