Lanvin voor H&M modeshow vindt plaats in New York

lanvinh&mlogoDe modeshow waar iedere modeliefhebber momenteel naar uitkijkt is die van Lanvin voor H&M. Vandaag maakte Womens Wear Daily bekend dat die show in New York zal worden gehouden op 18 november. De locatie van de show wordt het Pierre hotel.

Een dag na de show zal er een openingsfeest gehouden worden voor een nieuwe H&M afdeling in Las Vegas. Daar zal de Lanvin voor H&M collectie uiteindelijk als eerst verkocht worden op 20 november; enkele dagen voor de verkoop in de rest van de wereld van start gaat.

De collectie zal enkele unieke items bevatten, die voor het goede doel zullen worden geveild. De opbrengsten daarvan gaan naar Unicef. Daarnaast zullen er vanaf 23 november kleding, sieraden, zonnebrillen, handtassen, schoenen en zelfs make-up (lipstick) van Lanvin voor H&M te koop zijn.

De afgelopen dagen werden er al enkele campagnebeelden gepresenteerd, maar ook is het de bedoeling dat er op 2 november een korte film wordt gelanceerd op de H&M website. Kortom: genoeg interessant nieuws om ons de komende weken in spanning te houden.

Lees ook:Modeblogger krijgt eigen collectie bij H&M
Lees ook:Natasha Poly is model in Lanvin voor H&M campagne
Lees ook:Lanvin voor H&M: alle outfits in een filmpje
Lees ook:Westergasfabriek in teken van Vintage kleding
Lees ook:Lanvin & H&M geven spetterende fashion show in New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>