Hester Vlamings toont succesvolle nieuwe schoenencollectie

Get that shoe partyOp zondag 8 augustus werd aan de Herengracht in Amsterdam een bijzonder modefeestje gehouden. Mode-minnend Nederland was bijeen voor de High Heel Pink Prosecco Party waarbij de nieuwe schoenencollectie van Hester Vlamings een hoogtepunt was.

De schoenen die Hester voor de zomer van 2011 had ontworpen, stelden niet teleur. We zagen interessante hakken met super plateauzolen en studs, die nog heerlijk bleken te zitten ook! Het leer sloot naadloos om de voet en we waren verrast door het comfort van de schoen (en dat met die hoogte!). Dat comfort had volgens Hester alles te maken met de constructue van de schoen, waar zij als schoenontwerpster extra aandacht aan besteedt.

Behalve de schoenen met enorme plateauzolen toonde Hester ook pumps van roggenleer en suède met zeer mooi gevormde hakken die super vrouwelijk en charmant oogden.

Minder draagbaar was Hester’s Dutch Clump, een hak met het uiterlijk en de opdruk van een klomp (zie de foto hieronder). Hoewel deze pump niet voor iedere gelegenheid even geschikt zal zijn, verdient deze absoluut punten voor de originaliteit.

Get that shoeDoor: Cynthia Nieuwendijk

Lees ook:Gelezen: Kleurrijke tassen
Lees ook:Unox-meisje krijgt contract bij Christine le Duc
Lees ook:Trend Report SS2011: Hoge hakken & Plateauzolen
Lees ook:Modevisie: Leren lopen op hakken
Lees ook:High heels pink prosecco party op 8 augustus

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hester Vlamings toont succesvolle nieuwe schoenencollectie

  1. Heleen

    die met die kromme hakken zijn leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>