Giorgio Armani gaat zeilkleding ontwerpen

armaniGiorgio Armani heeft altijd al wel wat met sport gehad ( in 1994 ontwierp hij bijvoorbeeld voor het WK de kleding van het Italiaanse elftal), maar dit keer richt hij zich op een nieuwe sport: zeilen. Vanmorgen maakte de Italiaanse ontwerper bekend dat EA7 Emporio Armani de officiele sponsor zal zijn van het Azzurra zeilteam.

‘Ik ben erg blij met deze nieuwe samenwerking, die onze vastberadenheid toont om de filosofie van EA7 (het merk dat technische sportkleding levert van de hoogste kwaliteit) te verenigen met de ervaring en de prestatiegerichtheid van het volledig Italiaanse Azzurra team’, aldus Giorgio Armani.

Voor diegene die niet tot het Azzurra team behoren, wees niet getreurd; er zal in juni ook een op Azzurra-geïnspireerde collectie in de Emporio Armani winkels verkrijgbaar zijn.

Lees ook:Giorgio Armani presenteert Vespa 946 Emporio Armani
Lees ook:Nu ook bellen met Armani
Lees ook:Patricia van der Vliet in beautycampagne Giorgio Armani
Lees ook:Armani stuurt dertig halfontblote modellen de catwalk op
Lees ook:Giorgio Armani voor Lady Gaga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>