Magazine Glamour is klaar voor de lente!

glamouraprlOp de cover staat de tekst Happy New Spring en ook binnenin de Glamour voelen we dat de lente eraan zit te komen. Geen warme breisels en hoge laarzen meer, vanaf nu draait alles om de collecties voor de lente en de zomer.

Actrice en modeontwerpster voor haar eigen merk Twenty8Twelve, Sienna Miller, siert de cover van de nieuwste editie. Glamour sprak dan ook met haar over haar carriere, haar kledingstijl en het belang van mode. Ook Floortje Dessing sprak openhartig met Glamour over haar ambities, haar kledinglijn, het feit dat ze erg onrustig is en altijd wil blijven reizen.

Fiona Hering bericht in Glamour over Nina Chakrabarti, een meisje dat met mode illustraties haar eigen mode doe-boek, genaamd My wonderful world of fashion, wist te vullen. Bovendien werkte Chakrabarti al voor Vogue, New York Times en Marks & Spencer.

Het hoogtepunt van de nieuwste editie is wel de fotoserie Larger Than Life, waarvoor Glamour’s Jetteke afreisde naar Peru. Het resultaat van die reis is een prachtige, kleurrijke modeserie die een mix vormt van de nieuwste Chanel-, Gucci – en Burberry ontwerpen en de Peruaanse cultuur.

Verder in de Glamour van april:

De pied de poule trend

Haar-accessoires bij de sterren

Shorts

Sokken in je open schoenen

Vijf vrouwen met ontzettend veel tatoeages

Ellen von Unwerth geïnterviewd door Fiona Hering


De Glamour van april 2010 is nu overal te koop.

Lees ook:Fiona Hering verruilt Telegraaf voor Glamour
Lees ook:De zomer-editie van Glamour is uit!
Lees ook:Glamour’s lanceert ‘black issue’
Lees ook:Glamour toont naakte lezeressen
Lees ook:Fiona Hering & Kim Feenstra in nieuwste LINDA.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>