Viktor & Rolf houden spectaculaire modeshow in Parijs (FW2010/2011)

VR‘Spectaculair!’, ‘Geweldig!’, ‘Kippenvel!’, dat waren enkele reacties uit het publiek van de modeshow van Viktor & Rolf op zaterdag 6 maart. De spectaculaire show werd ontzettend goed ontvangen. En dat was niet zonder reden: Viktor en Rolf hadden weer eens alles uit de kast getrokken om het publiek te imponeren. Fashion.blog was erbij.

De V&R show had alles te maken met aan- en uitkleden. Allereerst kwam topmodel uit de jaren negentig, Kirsten McMenamy, de catwalk op. Op het eerste gezicht leek ze gewoon een ontzettend dikke jas aan te hebben, maar dat bleek niet het geval. Haar kleding bestond uit vele, verschillende lagen.

Meteen verschenen ook Viktor & Rolf op de catwalk. Zij begonnen Kirsten langzaam uit te kleden, laag voor laag. Telkens trokken ze een jas bij Kirsten uit en gaven die aan een nieuw model. Ze ritsen en knoopten de designs op zo’n manier dat de oorspronkelijke jas niet meer herkenbaar was en stuurden het nieuwe model er daarna mee de catwalk op. Dat hielden ze zo’n zeven a acht lagen vol, tot Kirsten geen extra lagen meer uit kon trekken.

Daarna begon het aankleden. Telkens gaf een model een kledingstuk aan Viktor & Rolf dat zij vervolgens weer bij Kirsten aantrokken. Tot ze zoveel lagen (weer ongeveer acht) aan had dat ze zich bijna niet meer kon bewegen.Daarna gaven Viktor en Rolf elkaar de hand en verlieten de catwalk. Als laatste liep Kirsten de catwalk af. Dat ze überhaupt kon lopen met zoveel lagen en na zo lang stil te hebben gestaan, vonden we al een bijzondere prestatie. En het zag er nog goed uit ook!

VR

De collectie bestond vooral uit grijs- en zwart-tinten, kleuren kwamen er niet in voor. Jassen en mantels bleken belangrijke items en de meeste kledingstukken hadden veel volume.

Na afloop van de show werd er enorm luid geapplaudisseerd en gejoeld. Iedereen was het erover eens: The Show was Amazing!

Foto’s: Peter Stigter

VR_WCFF10_0260

Lees ook:Viktor & Rolf tonen collectie gebaseerd op het witte overhemd
Lees ook:Viktor & Rolf houden spetterende voorjaarsshow in Parijs
Lees ook:La Roux opent modeshow Viktor & Rolf
Lees ook:Viktor & Rolf populair bij Amerikanen
Lees ook:Viktor & Rolf geven eerste menswear show in Parijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Viktor & Rolf houden spectaculaire modeshow in Parijs (FW2010/2011)

  1. AV

    IK BEN BENIEUWD!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>