Het sprookjesboek van Viktor & Rolf

v&RBegin december verscheen het sprookjesboek van Viktor & Rolf in de winkels. Bij Fashion.blog hebben we natuurlijk ook een exemplaar in ons bezit en eindelijk hebben we nu ook de tijd gehad de sprookjes van het Nederlandse modeduo te lezen.

Het boek kent dertien sprookjes, of beter gezegd verhaaltjes. Zo schreven V&R onder andere over een vlinderdraakje dat vuur spuugt, een vierkant en een cirkel die samen op een velletje papier staan maar elkaar eigenlijk niet mogen, vijf parfums die allen het lekkerst willen ruiken en prinsjes Giselle dat zo verwend is dat ze door haar vader naar een boerderij wordt gestuurd.

Hoewel de verhalen niet over mode gaan, blijven Viktor & Rolf dicht bij zichzelf. Ze beschrijven de kleding van prinsesje Giselle tot in detail en hebben een heel sprookje gewijd aan parfumflesjes. Er is zelfs een sprookje dat Bloemenbom heet en iedere V&R fan weet natuurlijk dat het modeduo daarmee refereert naar hun eigen parfum Flowerbomb.

Voor modeliefhebbers is het sprookjes van Viktor & Rolf absoluut een boek om aan je verzameling toe te voegen. Voor kleine kinderen is het een prachtig boek om uit voorgelezen te worden. Zelf lezen, zal wat lastig worden, want hier en daar komen er wel erg moeilijke (voor kinderen) woorden en zinnen in het boek voor.

Het sprookjesboek van Viktor & Rolf wordt uitgegeven door Prometheus.

Lees ook:Viktor & Rolf komen met een sprookjesboek
Lees ook:Viktor & Rolf over hun sprookjesboek…
Lees ook:Viktor & Rolf presenteren sprookjesboek en geschenkencollectie in Bijenkorf
Lees ook:Viktor & Rolf openen sprookjeswereld
Lees ook:Prijs voor Viktor & Rolf tijdens Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>