Mode-ontwerpster Malandrino ontwerpt fles voor Cointreau

Cointreau Packshot2Zo rond de feestdagen komen er vaak nieuwe, limited edition drankjes op de markt. Ook de sinaasappellikeur Cointreau kwam onlangs met iets nieuws. Het merk liet een limited edition fles ontwerpen door de Franse mode-ontwerpster Catherine Malandrino.

Malandrino is vooral in Amerika erg populair. Ze brak definitief door toen Madonna in 2000 een jurk van haar droeg. Inmiddels zijn ook sterren als Halle Berry, Julia Roberts en Sarah Jessica Parker fan. Er werd zelfs een scene van Sex and the City opgenomen in haar boetiek.

Catherine Malandrino gaf de hoekige Cointreau fles een ultra-vrouwelijke uitstraling door deze ‘aan te kleden’ met een fijn metalen kantwerk dat de fles omhult als een korset. Een leuke dranktip dus voor een fashionable Oud & Nieuw!

De door Malandrino ontworpen flessen zijn voor € 99,- te bestellen via Maxxium Nederland.

Lees ook:Sarah Jessica Parkers nieuwe parfum wordt helemaal Sex and the City
Lees ook:Alexander Wang ontwerpt evian® limited edition fles
Lees ook:Grand Marnier lanceert nieuwe limited edition fles
Lees ook:Kerst bij de sterren
Lees ook:Grazia komt met Oscar special!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>