Addy van den Krommenacker presenteert couture voor honden

Addy van den Krommenacker3Van 5 t/tm 8 december stond de Italiaanse stad Verona in het teken van de Dog Fashion Week. Voor deze bijzondere modeweek was niemand minder dan onze eigen couturier Addy van den Krommenacker naar Verona afgereisd om zijn nieuwste collecties te tonen. Bijzonder was dat hij speciaal voor de Dog Fashion Week een limited edition collectie voor honden had ontworpen.

De hondenkleding sluit perfect aan bij de haute couture die van den Krommenacker voor dames ontwierp.

Met trots toonde de couturier zijn Italiaanse fans zijn eerste collectie voor honden. Op zijn twitter plaatste hij een foto van zichzelf, de modellen en twee honden, die meeliepen in de show.


Addy van den Krommenacker zal in Italië zeker succesvol  zijn met zijn kleding voor honden. Alles wat van den Krommenacker aan het Italiaanse publiek presenteert, wordt namelijk in no-time een hit. De Italianen zijn dol op de Nederlandse couturier, mede vanwege zijn Made in Italy concept. De couture collecties van Van den Krommenacker worden namelijk volledig in Italië gemaakt, in ateliers waar onder andere ook collecties van Roberto Cavalli en Armani worden vervaardigd. Van den Krommenacker won al meerdere Italiaanse prijzen, zoals de Premio Posidone D’argento.

Een collectie voor honden ontwikkelen, lijkt een slimme zet in de modewereld. Talloze modehuizen maakte al exclusieve lijnen voor de trouwe viervoeter. Naast kleding voor honden doen ook de koffers waarin honden vervoerd kunnen worden het erg goed. Juist dit soort artikelen, maar ook tassen en parfums zorgen bij de modehuizen voor het grootste deel van de omzet.

Op de foto: van den Krommenacker met modellen en honden
Bron foto: Twitter van Addy van den Krommenacker

Lees ook:Jurken Addy van den Krommenacker in Italia’s Next Top Model
Lees ook:Addy van den Krommenacker naar World Fashion Week
Lees ook:Addy van de Krommenacker schenkt Italiaanse SCAVI & RAY prosecco
Lees ook:Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurk voor Vente-Exclusive.com
Lees ook:Brooke Shields is weg van ontwerpen Addy van den Krommenacker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>