Eén grote optocht bij show Sonia Rykiel voor H&M

sonia3Op dinsdagavond 1 december presenteerde mode-ontwerpster Sonia Rykiel haar lingerie-collectie voor H&M in het Grand Palais in Parijs. De modeshow werd aangekondigd als Alice in Wonderland meets Disney en die invloeden zagen we ook duidelijk terug. Het Grand Palais was omgetoverd tot een enorme sprookjeswereld met verlichte huizen, bomen, een reuzenrad en een blauw verlichte Eifeltoren.
De zestig modellen die deelnamen aan de show hadden een rustig avondje. Geen van hen hoefde namelijk in de show te lopen. Alle modellen kwamen op enorme wagens voorbij. Zo zagen we een enorm paardenhoofd met daarachter een koets. Er kwam een serie bomen langs met roze, witte en zwarte ballonnen als bladeren. We zagen meiden staand en zittend op verschillende schommels. Twee modellen toonden hun lingeriesetjes vanaf een reusachtige kroonluchter. Daaronder stonden vijf andere modellen met gouden champagneglazen. Een serie gekleurde matrassen vervoerde diverse modellen over de catwalk. En er was een wagen met allerlei wandjes waarop de tekst ‘Belle en Rykiel’ te lezen was en waarvoor enkele meiden stonden te dansen.

sonia

Kortom: de show bleek één grote optocht waarbij de modellen zich voor de verandering niet druk hoefden te maken om hun loopje en enkel hoefden te doen alsof ze het ontzettend naar hun zin hadden.

sonia2

De lingerie-collectie zag er prachtig uit. We zagen lichtroze en zwarte lingerie, er waren setjes in nude-tinten en er kwam een serie rood gestreepte setjes voorbij. Ook waren er lange broeken en kimono-achtige pakjes. Op enorme pruiken droegen enkele modellen bovendien de ronde, zwarte ‘hoedjes’, die we eerder al in de SS2010 modeshow van Sonia Rykiel konden zien.

sonia5

Volgens Sonia Rykiel, die voorafgaand aan de show in half Engels, half Frans met de pers sprak, is H&M een fantastische partner. Ook dochter Nathalie Rykiel gaf aan de collectie voor H&M te zien als een droom die uitkomt. Sonia Rykiel hoopt dat allerlei vrouwen de lingerie zullen kopen. Dat kan vanaf zaterdag 5 december, want dan is de speciale lingeriecollectie van Sonia Rykiel verkrijgbaar bij H&M.

sonia6

Lees ook:Eerste beelden Sonia Rykiel knitwear collectie voor H&M
Lees ook:Nathalie Rykiel toont top 5 van H&M-Rykiel collectie
Lees ook:Nederlandse Elle toont designers in Disney Cartoon
Lees ook:Sonia Rykiel stelt schetsen tentoon
Lees ook:Star studded party van H&M voor Sonia Rykiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>