Casual jurkjes waarin je je toch every inch a lady voelt

In een jurkje voel je je al snel een stuk vrouwelijker dan in een jeans of boyfriend pants, toch? Vooral als de jurk een casual style heeft en je je er relaxed in voelt. De Nederlandse webwinkel Mydress.nl heeft ideale exemplaren van dit soort trendy items – van wollen vest-achtige jurkjes tot retro overhemdjurken.

Bij webwinkel Mydress.nl vind je party dresses, warme jurkjes en basics. Ben je niet zo’n jurkenliefhebber, omdat je je niet op je gemak voelt in korte rokken of onthullende tops? Dan is de casual collectie van Mydress.nl een uitkomst. Die bestaat uit relaxte jurkjes die je op een legging en met stoere laarzen kunt dragen, tuniekjurken en oversized overhemden.

Wollen jurkjes zijn dit najaar natuurlijk extra comfortabel, want je blijft er ook bij winterse temperaturen warm genoeg in. Mydress.nl heeft trui-achtige varianten met een grote col (waarmee je de jurk zelfs kunt omtoveren tot een sexy off-shoulder), maar ook jurkjes zonder mouwen en met een kleine col. De kleuren variëren van grijs, zwart en blauw tot bruin en crème (lees: basiskleuren die zelfs de grootste oen stijlvol kan combineren).

Onze favoriet is het wollen mouwloze jurkje dat ook als vest gedragen kan worden. Hiermee heeft zelfs de meest fanatieke jurkenhater geen excuus meer!

Op de foto: Jurkje grey wool van Mydress.nl

Lees ook:Win jurkjes van Mydress.nl bij Fashion.blog.nl!
Lees ook:Nieuwe webshop voor recessionista’s
Lees ook:Winnaressen van Mydress.nl prijsvraag bekend
Lees ook:Betaalbare jurken in Jimmy Woo
Lees ook:Win een jurk naar keuze van Mydress.nl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Casual jurkjes waarin je je toch every inch a lady voelt

  1. Lynsey

    Ah, en ik hoor net uit betrouwbare bron dat vanaf december de héle site van Mydress.nl volstaat met jurkjes in glitter & glamour….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>