Be prepared voor de wachtrijen bij Jimmy Choo for H&M

Nu de lancering van Jimmy Choo’s collectie voor H&M op een zaterdag (14 november 2009) valt, verwachten de 200 winkels die de exclusieve lijn verkopen meer massahysterie dan ooit. H&M hanteert een strikt toelatingsbeleid, so be prepared.

Volgens fashionista’s die al slapeloze nachten hebben vanwege de naderende lancering van Jimmy Choo for H&M, zal het gevecht om de schoenen, tassen en accessoires op 14 november niet eenvoudig worden. H&M heeft namelijk aangegeven dat de eerste 160 shoppers die in de rij voor de winkel staan een armbandje krijgen, waarmee ze een beperkte tijd worden toegelaten tot de speciale accessoireafdeling. De verwachting is dat die afdeling na een aantal uren opengesteld zal worden voor een groter publiek. Voor de kleding voor dames en de collectie voor heren geldt dit beleid niet: daar kan je – zodra je je een weg naar binnen hebt gevochten – onbeperkt inslaan.

Overigens geldt er wel een restrictie op het aantal schoenen dat je kunt inslaan: iedere klant mag maar één exemplaar van ieder product uit de collectie kopen. Dankzij de campagnevideo, die is opgenomen in The Standard Hotel in New York, kan je alvast je prioriteitenlijstje opstellen.

Lees ook:Jimmy Choo bij H&M is feest voor koopjesjagers
Lees ook:Jimmy Choo maakt eerste kledinglijn voor H&M
Lees ook:Win een plekje vooraan in de rij bij Jimmy Choo
Lees ook:Uitgelekte foto’s van collectie van Jimmy Woo voor H&M
Lees ook:Jimmy Choo voor H&M: in ieder geval een kniehoge laars

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Be prepared voor de wachtrijen bij Jimmy Choo for H&M

  1. natasja

    Niet alleen schoenen, tassen en accessoires op is bedoelt dat 1 persoon stuk mag kopen. Dit geldt ook voor de dames en heren kleding. (Dus niet onbeperkt inslaan)
    Daarnaast krijgen de eerste 160 personen een armband met een tijd.Iedere persoon krijgt de gelegenheid om schoenen, tassen en accessoires te kopen. Pas na 2 uur na openingstijd is het voor alle klanten toegangelijk om kleding en schoenen, tassen en accessoires te kopen.
    LET OP: op=op

    Voor verder spel regels is te vinden op de website van h&m

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>