Sonia Rykiel volgt Jimmy Choo op met special voor H&M

De Jimmy Choos liggen nog niet in de schappen van de H&M, of de Zweedse fast fashion gigant maakt al bekend dat Sonia Rykiel een speciale designer collectie zal maken.

Op 5 december 2009 kan je maar beter niet uitslapen. Want dan ligt een exclusieve collectie van Sonia Rykiel in winkels van H&M. Het Franse modehuis treedt hiermee in de voetsporen van onder andere Jimmy Choo, Viktor & Rolf, Stella McCartney en Karl Lagerfeld.

Van de samenwerkingen tussen topdesigners en H&M zullen fashionista’s inmiddels niet meer opkijken. Toch verzint H&M steeds weer iets bijzonders. Zo is de collectie ‘Sonia Rykiel pour H&M’ de eerste keer dat er dameslingerie met bijpassende accessoires in de schappen komt. Bovendien zal de collectie niet alleen bij H&M, maar ook in een aantal boutiques van Sonia Rykiel verkrijgbaar zijn.

H&M is duidelijk dol op het Franse modehuis Sonia Rykiel, dat dit jaar het veertigjarige jubileum viert, want op 20 februari 2010 wordt nóg een collectie gelanceerd. Dan kan je in een beperkt aantal winkels van H&M vechten om knitwear en een meisjeslijn.

Sonia Rykiel, dat vooral bekend is geworden om haar knitwear, wil mode voor alle vrouwen maken. Geen wonder dus dat het modehuis, dat al sinds de oprichting in 1968 in handen van de familie Rykiel is, lijnen produceert voor dames, jonge vrouwen én meisjes. In het kader van de Parijse niet-mode die kenmerkend is voor het label, worden ook lingerie, schoenen en accessoires op de markt gebracht. Na de flamboyante Sonia Rykiel, die het label oprichtte, neemt haar dochter Nathalie Rykiel nu een belangrijke rol in het modehuis in.

Op de foto: Nathalie Rykiel van Sonia Rykiel

Lees ook:Uitgelekte beelden van Sonia Rykiel voor H&M
Lees ook:Nathalie Rykiel over Sonia Rykiel voor H&M knitwear collectie
Lees ook:Eerste beelden Sonia Rykiel knitwear collectie voor H&M
Lees ook:Nathalie Rykiel toont top 5 van H&M-Rykiel collectie
Lees ook:Star studded party van H&M voor Sonia Rykiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>