Nederlandse designer bag voor Pink Ribbon

De tas waarmee I Love Fashion News en Fab Pink Ribbon steunen, is niet roze. En er hangt ook geen roze lintje aan. Maar een must-have is deze Hollandse designer bag wel!

Renate Verbaan heeft er al een: de ‘I Love Fashion News ruffle bag by Fab‘. De actrice ontving het eerste exemplaar van deze goededoelentas, waarmee borstkankerorganisatie Pink Ribbon wordt gesteund, op 11 september 2009 tijdens de opening van de nieuwe showroom van het Nederlandse tassenlabel Fab.

De ‘I Love Fashion News ruffle bag by Fab.’ is een bruinleren tas met een knalroze voering. Ook het roze suède hartje dat aan het hengsel hangt, doet denken aan het goede doel dat met de verkoop van de tas wordt gesteund. Maar er hangt ook een rood hartje aan de tas – en bovendien is de hippe designer bag zelfs voor goededoelenhaters een must-have.

De ruffle bag is exclusief te koop via de webshop van I Love Fashion News, de nieuwtjessite die in juli al een armbandje lanceerde waarmee de Hartstichting wordt gesponsord. De tas kost 219 euro, maar 20% van de opbrengst zal worden geschonken aan Pink Ribbon.

Op de foto: De ‘I Love Fashion News ruffle bag by Fab.’

Lees ook:Manfield lanceert pump met roze zool
Lees ook:Roze parels voor een goed doel
Lees ook:Lucky bracelet voor Pink Ribbon
Lees ook:Mode voor Borstkankermaand
Lees ook:BN’ers dragen armbandje van ILFN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>