Jan Taminiau en Daryl van Wouw bij Elephant Parade 2009

Ooit geweten dat Erik van der Hoff, Ilse de Lange, Joke Bruijs en Gerard Cox kunnen schilderen? Van een manshoog olifantbeeld weten ze in ieder geval iets moois te maken. Maar wat doen Jan Taminiau en Daryl van Wouw?

Van 5 september tot en met 31 oktober 2009 wordt nemen olifanten Amsterdam in beslag. De kunstzinnige beelden, die door BN’ers zijn beschilderd, worden in de stad tentoongesteld om aandacht te vragen voor de met uitsterven bedreigde Aziatische olifant.

Naast BN’ers zoals Ilse de Lange, Ans Markus, Jan des Bouvrie, Joke Bruijs, Erik van der Hoff en Menno Baars dragen ook fashionista’s Jan Taminiau en Daryl van Wouw hun steentje bij aan de Elephant Parade. De door hen beschilderde olifanten worden na de expositie – om precies te zijn op 12 november 2009 – in Amsterdam geveild. De opbrengsten komen ten goede aan de goededoelenorganisatie Elephant Family.

Fashion.blog.nl is er bij als op 4 september de kunstwerken worden onthuld aan de pers, dus watch this space for more.

Lees ook:Judith Osborn wil ook meedoen aan Elephant Parade
Lees ook:Exclusieve olifantentas met een heleboel elegantie
Lees ook:Olifantenmode op de Elephant Parade
Lees ook:Daryl van Wouw bij Dressesonly.nl
Lees ook:Hier slaapt Daryl van Wouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>