Vergeet de legging en probeer de jegging en tregging!

Je kunt niet beweren dat de Britse winkelketen Dorothy Perkins laf is. De website raadt namelijk alle vrouwen aan om eens een jegging (legging in denimstijl) of tregging (legging die lijkt op een broek) te proberen.

Klinkt jou een zilverkleurige legging met print van slangenleer al gewaagd in de oren? Luister dan vooral niet naar Dorothy Perkins. De Britse winkelketen, die op haar website allerlei stijladviezen geeft, vindt namelijk dat vrouwen maar eens de jegging (legging in jeans look) of tregging (legging die oogt als een pantalon) een kans moeten geven.

Volgens Dorothy Perkins is een jegging comfortabeler dan een jeans en warmer dan een legging. Gecombineerd met een tuniek met bloemenprint en gladiatorsandalen zijn ze dus ideaal voor een relaxte zondagmiddag.

De tregging is juist gekleder en chiquer. Een zwart exemplaar van de strakke broek is simpel maar sexy, vindt de stijladviseur. In combinatie met rode accessoires maak je echt een statement.

Gelukkig vindt zelfs Dorothy Perkins dat de zilverkleurige legging met slangenprint vooral een eyecatcher op de dansvloer is. Zelfs als je er een zwarte tuniek en zwarte schoenen bij draagt lijkt me dit nog een gewaagde outfit…

Op de foto: Zilveren legging met slangenprint van Dorothy Perkins

Lees ook:Hoe leggings er níet lelijk uitzien
Lees ook:Hip of hype: Nieuwe jeansriem
Lees ook:Mode of misser: Laarzen en legging
Lees ook:Een biker jack is overdag én ‘s avonds hot
Lees ook:De tas van deze zomer: de Marisa bag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>