Coaching en dan kleding kiezen

Het gloednieuwe bedrijf Deux Pièces maakt de keuze uit de nieuwe kledingcollectie wel heel bijzonder. Er gaat namelijk een coaching aan vooraf.

Als je goed in je vel zit, zie je er beter uit. Een open deur? Toch hebben veel vrouwen moeite om hun binnen- en buitenkant te matchen. Coach, modeontwerpster en fashionista Sylvie Duijm heeft de oplossing. Ze geeft inhoudelijke coaching en helpt je vervolgens om de juiste kleding uit te zoeken. Uit haar eigen collectie Deux Pièces.

Een deux pièces is van oudsher het vrouwelijke mantelpak, met rokje of jurk. Hoewel een mantelpak wat oubollig klinkt (wie wil er nog een secretaresse look?), is de collectie van Deux Pièces absoluut niet saai. Een roze rok en jasje, een oranje halterjurk, een lange grijze blazer – het zijn kledingstukken die je ook wel buiten de werkvloer wilt dragen.

Sylvie Duijm start haar nieuwe bedrijf op 1 september 2009 en lanceert dan tegelijkertijd de eerste collectie van Deux Pièces. Je kunt de kleding kopen na een coachingstraject, maar ook na een enkel mentorgesprek.

Op de foto: Outfit uit de eerste collectie van Deux Pièces

Lees ook:Deux Pièces komt met kleding en coach
Lees ook:Zo draag je een halterjurk
Lees ook:Sport in Style: Sylvie Sport Collection & HKMX
Lees ook:Sylvie van der Vaart onthult eigen Barbie
Lees ook:Sylvie van de Vaart krijgt lange paardenstaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>