Drie keer topontwerpers voor H&M-prijsjes

Goed nieuws voor fashionista’s die voor designer wear liever geen topprijs betalen. Dit najaar werken maar liefst drie topontwerpers samen met betaalbare merken.

Wat hebben Rodarte, Husein Chalayan en Jean-Paul Gaultier met elkaar gemeen? Ze werken dit jaar allemaal samen met betaalbare merken. En dat levert dus onmisbare must-haves op.

In september 2009 ligt een minicollectie van drie jeans in de winkels die de Britse ontwerper Husein Chalayan maakte voor J Brand. Het gaat om een skinny, boyfriend en capri meldt Glamour. De donkere jeans zijn voorzien van bijzondere details zoals verspringende zijnaden.

Het duurt nog tot december 2009 totdat bij het Amerikaanse budgetlabel Target een unieke collectie verschijnt van de Kate en Laura Mulleavy, beter bekend als Rodarte. De immens populaire zusjes hebben 55 items voor het huismerk van Target ontworpen. Het goedkoopste (kousen) zal 10 dollar kosten, het duurste (een jasje met luipaardprint) niet meer dan 80 dollar. Een woordvoerder van Target noemt de collectie vrouwelijk maar modern en roemt de rijke mix van patronen en stoffen die Rodarte heeft gemaakt.

Over de schoenen die Jean-Paul Gaultier voor Dr Martens heeft ontworpen, is nog maar weinig bekend. Er is eigenlijk alleen een foto, meldt Styletoday.nl. Die laat zien dat de klassieke hoge schoenen (die in zwart en wit verkrijgbaar worden) door Gaultier zijn geperforeerd. En dat de naam van Gaultier boven het logo van Dr Martens verschijnt.

Op de foto: Dr Martens ontworpen door Jean-Paul Gaultier

Lees ook:Jean Paul Gaultier voor Coca-Cola lancering in Parijs – FOTO’S
Lees ook:Jean Paul Gaultier ontwerpt Coca-Cola light flesjes
Lees ook:Jean Paul Gaultier weg bij Hermès?
Lees ook:Madonna ‘s Jean Paul Gaultier puntbeha is terug
Lees ook:Missoni en Target presenteren collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>