Alle zomerse jeanstrends bij Replay catwalkshow

Opgerolde broekspijpen, denim shorts en destroyed jeans. De catwalkshow van Replay tijdens de Amsterdam International Fashion Week liet helemaal zien hoe de jeansmode er volgende zomer uit komt te zien.

Er wordt nogal gemopperd dat de Amsterdam International Fashion Week niet internationaal genoeg is. Dit jaar er toch wel sprake van enige internationale allure met catwalkshows van Badgley Mischka (uit de VS) en Replay (uit Italië). Het fijne van de show van Replay was, dat je er een veelbelovende vooruitblik op de toekomstige jeanstrends mee kreeg.

Renate Verbaan opende de show waarmee Replay op 26 juli deelnam aan de zomereditie van de AIFW 2009. Haar outfit somde eigenlijk meteen de denimtrends van het Italiaanse merk op: destroyed jeans, in een slim fit boyfriend cut en gecombineerd met hoge hakken. Goed nieuws is dat bij Replay ook de skinny en witte jeans nog voor 2010 op het programma staan.

Opvallend is dat veel modellen de broekspijpen opgerold droegen en dat zelfs de baggy jeans elegant oogden door de combinatie met hakken en sandaaltjes. Ook de details van de collectie van Replay voor de zomer van 2010 vielen op. De t-shirts zijn voorzien van prints in graffiti look, die een positieve boodschap uitdragen (denk opdrukken zoals: girls love shoes). Supergebleekte stoffen en overdadige studs op jurkjes, bikini’s en jasjes geven de kledingstukken een extra dimensie. Zelfs de bruidsjurk, die ook door Renate Verbaan werd geshowd, was voorzien van de stoere zilverkleurige buttons.

Wie niet alleen de eigen garderobe, maar ook die van manlief met Replay wil vullen, kan zich verheugen op een zomer met onder andere gele shirts, (ultra)korte denim shorts en oversized tassen.

Op de foto: Outfit uit de zomercollectie voor 2010 die Renate Verbaan voor Replay showde tijdens de AIFW 2009 (foto Peter Stigter)

Lees ook:Mode of misser: Opgerolde broekspijpen
Lees ook:Zomertrends volgens de Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:Fashion.blog live vanaf de Replay modeshow (AIFW)
Lees ook:Win kaarten voor modeshow Replay! (AIFW)
Lees ook:Draagbare Supertrash bij AIFW

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alle zomerse jeanstrends bij Replay catwalkshow

  1. Mirjam de Wit

    Oef, volgens mij draagt ze hier op de foto ook super mooie schoenen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>