Edwin Oudshoorn niet bij AIFW, wel in station en museum

Edwin Oudshoorn presenteert zijn couturecollectie dit jaar niet tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Dat is fijn voor fashionista’s zonder perskaart, want die kunnen de nieuwe creaties de komende weken in het Teylers Museum bekijken.

Wie: Edwin Oudshoorn neemt deze zomer niet deel aan de catwalkshows van de AIFW. Op 18 juli 2009 presenteerde hij zijn collectie voor de zomer van 2010 in het Haarlemse treinstation, met het perron als catwalk.
Wat: Een paar uur na de catwalkshow is de nieuwe collectie van Edwin Oudshoorn geïnstalleerd in het Teylers Museum. Daar zal de collectie van 19 juli tot en met 2 augustus 2009 te zien zijn.
Waar: De tentoonstelling van Edwin Oudshoorn is te zien in Nederlands oudste museum, het Teylers Museum in het centrum van Haarlem.

Waarom: Oudshoorn, die in 2005 de Frans Molenaar Prijs won, liet zich voor zijn zomercollectie inspireren door de oudheidkundige verzameling van het Teylers Museum.

Weetje: Voor Edwin Oudshoorn is een samenwerking met een museum niet nieuw. Eerder exposeerde hij in het Amsterdamse Rijksmuseum en was zijn werk te zien in onder andere het Centraal Museum. Voor het Teylers Museum is Edwin de eerste modeontwerpers die komt exposeren.

Op de foto: Impressie van de tentoonstelling van Edwin Oudshoorn in het Haarlemse Teylers Museum

Lees ook:10 jaar Edwin Oudshoorn Couture
Lees ook:UNIEKE COUTURE VAN LIEVELINGSBLOEMEN
Lees ook:Aziz Bekkaoui exposeert tijdens Planet Hype
Lees ook:EDWIN X SUPERGA
Lees ook:Modetentoonstelling in het Groninger Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>