Exclusieve t-shirts van jong Nederlands modetalent

Bellarmine, PaardenKracht, Maartje Dijkstra en negen andere jonge Nederlandse modeontwerpers hebben exclusieve t-shirts ontworpen. De limited editions worden ingeblikt verkocht, voor optimaal verrassingseffect.

Wie: Twaalf Nederlandse modeontwerpers, die door de jonge stichting Inconnu zijn gescout, hebben ieder een t-shirt ontworpen.
Wat: De serie van twaalf t-shirts wordt, anoniem verpakt in blikken, verkocht via exclusieve parties. Door de t-shirts verborgen en onzichtbaar voor de consument te verkopen, wordt benadrukt dat Nederlands modetalent ook zo vaak aan het zicht is ontnomen, aldus initiatiefnemer Inconnu. De collectie bestaat uit niet meer dan 144 t-shirts, waardoor je gegarandeerd een exclusief en origineel kledingstuk koopt.
Waar: De t-shirts werden tot nu toe alleen via besloten feesten verkocht, maar zijn nu tijdelijk online verkrijgbaar. En vanwege de beperkte oplage geldt natuurlijk: op is op.

Waarom: Met de aankoop van een t-shirt steun je jong Nederlands modetalent. Maar je hebt er natuurlijk ook meteen een stoer, origineel, uniek en artistiek t-shirt bij!

Weetje: De twaalf ontwerpers die aan het collectief deelnemen, zijn gescout via Nederlandse modeacademies. Spannend aan het concept van Inconnu is dat je een t-shirt altijd in een anoniem blik koopt – je weet dus nooit van tevoren van welke ontwerper je een t-shirt in handen krijgt.

Op de foto: De campagne van Inconnu

Lees ook:WE verkoopt T-shirts ontworpen door Guus Meeuwis
Lees ook:New Yorks jubileum is ook feest voor fashionista’s
Lees ook:T shirt bedrukken | Yoursurprise.nl
Lees ook:Wil jij net als Georgina Verbaan een t-shirt van WSPA? Het kan!
Lees ook:Je kunt nog meedoen aan Project Catwalk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Exclusieve t-shirts van jong Nederlands modetalent

  1. Tedje

    Laatst de nieuwste hype voor 2011 gekocht. T-shirts van MadeByMakina. Awesome die shirts met stripfiguren. Is een hype aan het worden in de scene..!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>