Het wordt nu aftellen tot de Amsterdam International Fashion Week voor 2010

Mexx, Ilja Visser, SuperTrash en Replay staan in ieder geval op het programma. De namen van de ontwerpers die hun zomercollecties 2010 showen tijdens de Amsterdam International Fashion Week in juli zijn bekend.

House of Orange, Replay en SuperTrash zijn enkele opvallende deelnemers aan de elfde editie van de Amsterdam International Fashion Week. De presentatie van de voorjaar- en zomercollecties voor 2010 vindt van 22 tot 26 juli 2009 plaats in de Westergasfabriek.

Net als in februari zijn ook dit keer onder andere Ilja Visser, Claes Iversen, Monique Collignon, SuperTrash en Blue Blood van de partij. Nieuw is de deelname van bijvoorbeeld Elsien Gringhuis en Badgley Mischka.

Traditiegetrouw is tijdens de zomereditie van de Amsterdamse Fashion Week de presentatie van de Individuals-collectie van AMFI-studenten en de uitreiking van de Frans Molenaar Prijs. En voor iedereen die geen kaartje voor de catwalkshows kan bemachtigen, is er een programma in het centrum van de hoofdstad.

Op de foto: Aankondiging van de AIFW juli 2009

Lees ook:Programma Amsterdam Fashion Week (AIFW)
Lees ook:Ilja Visser schittert tijdens openingsavond van AIFW
Lees ook:Zomertrends volgens de Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:AMFI studenten tonen fashion films tijdens AIFW
Lees ook:Programma Amsterdam Fashion Week bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>