AIFW: Bewegelijke jurken bij Addy van Den Krommenacker

 

Na een succesvol jaar in Rome en Milaan mocht Addy van Den Krommenacker eindelijk een keertje op de Amsterdamse plankier showen ( er is een AIFW commissie die bepaalt wie wel en niet mag showen) . Nu ben ik nooit zo weg van dergelijke coutureshows met strenge mantelpakjes en koude kak front-row, maar bij Addy is dat een ander verhaal. Hij ontwerp naast klassieke pakjes en robe manteaux ook beeldschone prinsessenjurken. En daar kan ik wel uren naar kijken, welke vrouw niet?

 

Lichtgewicht jurken met lange slepen en bijzondere all-over prints van een bos in bloei en NY by day&night.  Dat is wat mij het meest is bijgebleven van zijn show.  Bewegelijke jurken waarmee je van een sierlijke trap afschrijnt met de extra meters stof elegant tussen je vinger. En ik was niet de enige die onder de indruk was. Naast mij zaten twee meisjes van een jaar of 10 en bij iedere jurk die de catwalk op kwam, slaagden ze enthousiaste oooh’s en aaah’s uit. Erg aandoenlijk.  Ja, Addy weet de high society 50plus vrouw te pleasen met elegante pakjes en jurken met een mooie vrouwelijke pasvorm ( rondingen zijn toegestaan, jawel!) en de rest van het publiek vergeet de pakjes en droomt weg bij zijn waanzinnige floating dresses.

Lees ook:Brooke Shields is weg van ontwerpen Addy van den Krommenacker
Lees ook:Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurk voor Vente-Exclusive.com
Lees ook:Addy van den Krommenacker komt met tv-programma Xperience
Lees ook:AIFW: Chic Simplicity bij Ilja Visser
Lees ook:Addy van den Krommenacker lanceert interieurcollectie ‘Home Couture Collection by Addy’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>