Jan Taminiau vertelt over zijn online modeshow

 

 

Dit seizoen geen show tijdens de AIFW voor Jan Taminiau, maar een online modeshow. Ik vroeg aan hem waarom…

 

Waarom een online modeshow en geen real life catwalkshow? Last van de kredietcrisis?

Nee, De keuze om een online presentatie te geven is welbewust. Ik begrijp het internationale modespel steeds beter. Het blijft een strijd om aandacht, in positieve zin. De keuze voor een online presentatie geeft de kijker de vrijheid om zelf te bepalen wanneer te kijken. Daarbij is online een interessant medium en vind ik het interessant om buiten de gebaande paden te denken.

Denk je dat je met een online show, die voor iedereen toegankelijk is, een breder publiek aanspreekt en zo meer naamsbekendheid krijgt? Speelt dit mee?

Ja

 Ga je wel weer in Parijs showen?

Ja zeer zeker , mijn focus ligt internationaal en Parijs is wat mij betreft DE stad om mijn collectie te showen. Ik nu twee keer een ‘klassieke’ show gegeven, een keer een presentatie en nu dus online. Het blijft een interessant spel met als uiteindelijk doel het op de kaart zetten van mijn label. Ik zal per keer blijven kijken naar de beste vorm van presentatie, hierin wil ik flexibel kunnen zijn.

Ga je de spanning en het gevoel van een ‘echte’ modeshow niet ontzettend missen? Geen mensen die applaudisseren na afloop…Je proeft op deze manier niet de sfeer van de AIFW.

Het traject waar ik nu inzit vindt ik juist enorm spannend. Samen met Petrovsky en Ramone (fotografen duo) fotograferen we de collectie met 50 camera’s en publiek. Een super spannend traject! Waarvan iedereen maandag de 26ste het resultaat kan zien.

 Kun je al een tipje van de sluier oplichten over de online modeshow?

Zie preview: http://www.jantaminiau.com/checkcheckcheckmate/

Lees ook:Newsflash! Online modeshow voor Jan Taminiau
Lees ook:Niet vergeten: online modeshow Jan Taminiau
Lees ook:Gucci lanceert haute couture collectie
Lees ook:Model Agyness Deyn valt twee keer tijdens modeshow
Lees ook:De modeshow van Jan Taminiau live op Fashion.blog!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>