SNEAK PREVIEW: de nieuwe zomercollectie van Ugg

 

Vanmiddag stond de collectiepresentatie van Ugg op mijn must-go lijstje. En wat blijkt nou? Ze zijn ook heel goed in het maken van schoenen met een hoge hak!

( foto: ‘stiekem gejat van mijn Styletoday collega Evelien. Ik heb namelijk ruzie met de pers-cdrom! Meer foto’s volgen.)

 

 

Het gaat nog steeds super goed met Ugg. In Amerika staat het merk zelfs op nummer twee, vlak achter Nike. En ook al roept er iedere dag wel iemand dat Ugg’s niet meer kunnen, ik doe er niet aan mee. De classic Ugg’s zijn en blijven leuk, maar misschien nog wel veel leuker zijn de nieuwste modellen van Ugg.

Hazellovely!

Smoorverliefd ben ik geworden op de Hazel sleehakken van Ugg. Met bandjes van paars suede en een zool van kurk. Naast het feit dat ze er onwijs leuk uitzien, wil ik ze ook hebben vanwege het hoge comfortgehalte.   De zool voelt heerlijk zacht aan en het lijkt wel alsof ze een beetje meeveren. Dit komt, heb ik me laten vertellen, door een laagje e.v.a in de zool. Een soort heel luchtig rubber dat ook vaak in slippers zit.  Je kunt volgens mij uren op deze hakken lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen. Ex chef-mode van  ELLE Cara Schiffelers testte ze al even en zij was erg enthousiast!

Nog meer schatjes…
Ook leuk waren de classic Ugg’s, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Uitgevoerd in knalkleuren als tomaatrood, zeeblauw en felroze of met een romantisch bloemenprintje.  Voor een paar leuke, zomerse sandalen of slippers kun je ook bij Ugg terecht: denk: Havaianas met een bedje van schapenvacht. Nog meer nieuws: Ugg heeft ook een eigen kledinglijn ontworpen, bestaande uit luchtige tunieken voor over je bikini en strapless playsuits. Leuk, maar hun stokpaardje is en blijft toch de schoen.

Lees ook:Elle en War Child op modemissie in Congo
Lees ook:Pijnlijke voeten door hoge hakken? Trek Sparesoles aan!
Lees ook:Mode of misser: Slippers in het openbaar
Lees ook:Scoor een leuk zomerjurkje bij ELLE Pret-a-Porter
Lees ook:ELLE STUURT MODEJEHOVA’S OP PAD

1 Reacties // Reageer

One thought on “SNEAK PREVIEW: de nieuwe zomercollectie van Ugg

  1. iris

    ik ben helemaal gek van ugg! en wil graag zomer-uggs.. maar ik zou heel graag willen weten wanneer ze precies in de winkel komen! kan iemand me daar antwoord op geven?
    groetjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>