The devil wears Prada komt tot leven

 

Gespot op Styletoday; een nieuwe fashion real life serie! In de televisieserie Stylista strijden 11 fashionista's om een baan bij de Amerikaanse ELLE. Ze moeten aan de slag als assistent van Fashion News Director Anna Slowey en aan haar de taak om iedere week een deelnemer naar huis de sturen. De winnaar gaat met een zéér leuk prijzenpakket naar huis: Een knus ‘appartementje' in hartje Manhatten, gratis kleding van H&M én natuurlijk een betaalde baan op de moderedactie van de ELLE. ( Ik was er ook ooit eens….)

The Devil Wears Prada, maar dan in het echt. Dat is wat je van Stylista kunt verwachten. Al zet ik na het zien van de promo's op YouTube toch mijn vraagtekens bij het woordje ‘echt'. Anna Slowey acteert namelijk een knap staatje fashionbitch from hell. Natuurlijk voor de broodnodige spanning en sensatie. Anyway, het lijkt mij een heerlijke serie ( ik wil ook meeeeedoen!!) dus ik hoop dat we Stylista ook in Nederland op de buis kunnen verwachten. In Amerika beginnen ze dit najaar met uitzenden.

 

Lees ook:In de ban van Stylista!
Lees ook:Elle Style Awards 2007
Lees ook:Inschrijving ELLE Stylist Award geopend
Lees ook:Stylist van de Sterren: Word jij de Rachel Zoe van Nederland?
Lees ook:Vanaf morgen op NET5: Stylista

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>