Burberry look-a-likes bij Nine West

Ik ben dol op de schoenen van het Amerikaanse Nine West. Ze zien eruit als designermuiltjes, alleen liggen de prijzen een stuk lager. Omdat Nine West in Nederland amper wordt verkocht, sjeesde ik op mijn eerste shoppingdag ( ja het heeft een tijdje geduurd) natuurlijk meteen naar hun winkel op Fifth Avenue. En daar stonden ze…mijn bruine sandalen met een Burberry-achtige knipoog.

Eerlijk gezegd ging ik eerst voor een paar platte schoenen ( die zijn in NY van levensbelang en ik heb maar één paar platte schoenen bij me) maar toen ik deze hakken zag staan wist ik dat ik mijn voornemen moest verbreken. Platte schoenen komen later wel….

Grappig genoeg zag ik een dag later op shopgirl.nl dat ze bij Zara bijna dezelfde pumps verkopen. Ook Burberry look-a-likes. Veel verschil kan in niet ontdekken, alleen dat de zool aan de voorkant dikker is. Ohwja, de prijs is ook hetzelfde alleen betaalde ik met de spotgoedkope dollar :-)

Lees ook:Mooie winterlaarzen van Shabbies Amsterdam
Lees ook:Hoge hakken, goede seks
Lees ook:De mooiste schoenen van Zara
Lees ook:Kanye’s killer heels
Lees ook:Pijnlijke voeten door hoge hakken? Trek Sparesoles aan!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Burberry look-a-likes bij Nine West

  1. marilke

    MariekE!
    Hoe is het daar?
    Your new shoes zijn lovely!
    snel weer skypen!
    liefs

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>