Project Catwalk: Ramiro moet zijn koffers pakken

 

Bij Project Catwalk was het vanavond the moment of true. De laatste vier ontwerpers streden om een finaleplaats met hun rode loper jurk voor niemand minder dan Bridget Maasland.

 

 

 

 

Wat was ik benieuwd naar de jurk van Joshua…Hij koos in de stoffenwinkel voor een frisse kleurencombinatie en spannende materialen..Sta er maar aan, leer met chiffon en satijn. Al leek het er wel even op dat hij misschien iets te ambitieus was. Hij zat nog meer dan anders in zijn eigen wereldje en wilde zelfs cup a soep serveren tijdens het vriendendiner als statement. En ook zijn lover kreeg geen warm onthaal…Typisch geval van work-a-holic. Maar op de catwalk bleek wel weer dat zijn kostbare vlechtwerk het dubbel en dwars waard was. WOW wat een jurk!!!!!!! Kan ik die ook op mijn kerstverlanglijstje zetten?

Aan Django heb ik me weer mateloos geïrriteerd. Die jongen is mij iets te arrogant en vindt het schijnbaar nodig om alles en iedereen af te zeiken. Hij had zelfs het lef om de jury ‘blinde mongolen' te noemen. Ik moest dan ook met lichte pijn in mijn hart toegeven dat ik zijn ontwerp nog best wel aardig vond…en uiteindelijk ook finalewaardig.

Daisy's jurk had weer lekker veel lef, al vond zelfs Bridget Maasland hem iets aan de korte kant. Maar goed, het was wel weer typisch Daisy en helemaal van nu, zodat ze op het nippertje de finale haalde. Thank god, anders hadden we het hier in huis echt uitgehuild…

Ramiro begon bij het doorspitten van de koffer van Bridget meteen weer naar alle klassieke items te graaien. Aii…niet nog een keer hé schat! Ik zou je zo graag in de finale zien…. Bij het zien van zijn uiteindelijke ontwerp moest ik me dan ook inhouden om niet te gillen: Ramiro, waarom luister je niet naar de jury?! Hoe beeldschoon je ontwerpen ook altijd zijn, zij bepalen wel wie er naar huis gaat.  En ook al gooi je met woorden als ‘sjiekgeil'….het maakt je jurk nog steeds niet 2007. Mooi was hij overigens wel weer, dus wellicht klop ik nog een keertje bij je aan *Wink* En aan de reacties te zien ben ik niet de enige. Je krijgt het nog druk….

Django, Daisy en Joshua bij Jensen

Jensen en mode, dat is als water en vuur. Robert vindt de modewereld maar vaag en zou Daryl van Wouw niet graag in een donker steegje tegen komen. (?!?) En van Joshua's outfit snapte hij al helemaal niets. Een stuk interessanter vond Jensen het bitchie imago van Django, die er met zijn nieuwe coupe overigens uitziet als een wolf in schaapskleren….schattig maar nog altijd een tikkie vals!

Lees ook:Fashionblog interviewt Project Catwalk winnaar Django
Lees ook:Project Catwalk: gezeik, gezanik en gezeur
Lees ook:SURPRISE: Django wint Project Catwalk
Lees ook:Wie wint Project Catwalk én waarom draagt Daryl geen koptelefoon?!
Lees ook:Project Catwalk: Het ‘oranje-roze’ doek valt voor Alice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>