Perfect passende laarzen van DUO

Hollandse kuiten en laarzen……ik ken het probleem als geen ander. Maar ook voor mensen met hele smalle kuiten is het kopen van laarzen die mooi aansluiten een probleem. Het Britse laarzenmerk Duo kwam daarom een paar jaar geleden met een revolutionaire verandering: een perfect passende laarzencollectie waarbij naast je schoenmaat ook rekening gehouden wordt met je kuitmaat. De uitgebreide collectie die voorheen alleen te verkrijgen was op de website, is nu ook te vinden in de speciale vitting room in Amsterdam.

 

Duo heeft 33 verschillende modellen laarzen ( van heel trendy tot zakelijk en alledaags) en maar liefst 21 kuitmaten. Kortom, een heleboel laarzen! In de DUO Fitting Room kun je ze allemáál passen om vervolgens het beste paar direct in de winkel online te bestellen. Je rekent af en vervolgens worden je DUO's op maat thuis bezorgd. Er gaan dus geen (pas)modellen de winkel uit, dus is er nooit meer iemand die er net voor jou vandoor gaat met ‘jouw' droomlaarzen. De Amsterdamse fitting room zit aan de Nieuwezijds Voorburgwal 314 en heeft ,zoals je op de foto's wel kunt zien, een prachtig interieur.

Lees ook:Verliefd op de laarzen van Wendy van Dijk
Lees ook:Björn Borg laat klanten in slaapkamer passen
Lees ook:What to do met dunne benen…
Lees ook:Schoenenretailers focussen zich steeds meer online
Lees ook:Laat je Kerel thuis op Schoenenjacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>