Renzo Rosso prijswinnaar Hollywood Style Award

Gisteravond vond de derde editie van de Hollywood Style Awards plaats. Op deze galavond worden er prijzen uitgereikt voor ‘The best in beauty, fashion & lifestyle’.De grote sterren hadden zich flink opgedoft voor deze avond en liepen als echte paradepaardjes over de rode loper. Voor Dieseloprichter Renzo Rosso was het een zeer geslaagde avond. Hij won namelijk een van de felbegeerde fashionawards.

Renzo Rosso werd gepresenteerd met de voormalige rockchick Avril Lavigne aan zijn zijde.

( Karl Lagerfeld was zeker niet aanwezig ). De man achter Diesel was zeer blij met zijn award. ‘ Ik bedank Hollywood Style voor deze erkenning, maar ik bedankt tegelijkertijd ook de ‘Dieselpanet’ voor het dagelijks in leven houden van mijn droom.’ Ook ontwerpster Jenny Packham viel in de prijzen. Zij won de award ‘Designer of the Year’. Teri Hatcher, Rebecca Romijn, Janet Jackson en Nicolette Sheridan mochten ook een Hollywood Style Award in ontvangst nemen.

Lees ook:John Galliano ontwerpt kinderlijn voor Diesel
Lees ook:Danielle Oerlemans wint Beau Monde Style Award 2010
Lees ook:Viktor&Rolf en hun Italiaanse mode-avontuur
Lees ook:Maaike Staal en Valentijn de Hingh winnaars ELLE Style Awards 2012
Lees ook:Chantal Janzen wint ELLE Personal Style Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>