Videoverslag Paris Fashion Week

De drie allerbelangrijkste Fashion weken zijn weer voorbij. Na Londen en Milaan is het in Parijs ook alweer een paar dagen rustig. Natuurlijk is er door iedere mode journalist veel over deze weken geschreven, en met behulp van mooie catwalk kiekjes hebben wij al een aardig beeld van de nieuwe collecties gekregen. Maar door te kijken naar videobeelden lijken de collecties nog meer te leven en krijg je al snel het gevoel alsof jij front-row tussen Anna Wintour en Carine Roitfeld zit. Daarom hierbij een videoverslag van de Paris Fashion Week.

 

 

/>

Lees ook:Topmodel Saskia de Brauw te gast in Kiki’s moderadio
Lees ook:10 x model Kate Upton in bikini
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week in aantocht
Lees ook:Kijken, kijken, kopen; 88 Amsterdamse modewinkels uitgelicht
Lees ook:National Glamour Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>