Mischa doet het met Morgan

U kent vast Mischa Barton nog wel, die graatmagere actrice uit de serie The OC. Voor de rest zou ik niet weten waarin ze heeft geschitterd. Gelukkig schittert ze straks wel in het najaar in de reclamecampagnes van het franse merk Morgan. Eerder was ze al te bewonderen als het gezicht van het eveneens franse merk Bebe. Kennelijk heben de fransen wat met Misha of Misha wat met Frankrijk. Miss Barton boft trouwens.

De campagne wordt geschoten door de franse topfotograaf Patric Demarchelier. Helaas hoeft Misha daarvoor niet in het vliegtuig te zitten naar een of ander exotisch oord. Ze wordt gewoon op de kiek gezet in LA.

Als het goed is, kunnen we d’r al bewonderen in de augustus-edities van de grote Europese modetijdschriften. Ik ben benieuwd. Ten eerste omdat dit helemaal past in de trend wij-zijn-een-heel-bekend-fashionmerk-en-we-willen-een-actrice-als-boegbeeld. Ten tweede is het even afwachten wat voor collectie Morgan laat zien. Laat ik het zo zeggen: af en toe vind ik het een beetje ordi. Maar he, you never know.

Je zou bijna denken dat het merk door het inhuren van Misha misschien echt trendy wordt. Dat krijg je nu eenmaal als je een hip koppie met een merk verbindt..

He, ben ik er ook al in getrapt.

(bron: www.womensweardaily.com0

Lees ook:Mischa Barton poseert topless met rauw vlees
Lees ook:Clémence Poésy nieuwe gezicht denimlabel G-star
Lees ook:Ashlee Simson doet Skechers
Lees ook:Alma Jodorowsky nieuwe Lancome ambassadrice
Lees ook:Mais oui Mischa…

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Mischa doet het met Morgan

  1. roxanne

    ik vind het wel een beetje raar dat je mischa barton enkel van the OC kent? Ze speelde mee in the sixth sence, nothing hill, … als je een fashion blog hebt moet je haar ook wel kennen om haar onberispelijke kledingstijl. Maar ja, wie ben ik?

      /   Reply  / 
  2. Melissa

    M Barton en onberispelijke kledingstijl? hmmm daar kan ik het helaas niet helemaal mee eens zijn. Neem es een kijkje op de site gofugyourself.com, dan zie je wat ik bedoel!

      /   Reply  / 
  3. Michael

    Mischa barton is ook een model voor Chanel

      /   Reply  / 
  4. Sharon

    Mischa = geweldig en mooi!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>