Sealsandalen, made by Heidi Klum.

Model Heidi Klum ontwerpt al een tijdje prints voor het schoenenmerk Birkenstock. Juist, die gezondheidssandalen, maar sinds Heidi zich ermee heeft bemoeid, helemaal hip. Ook is miss Klum getrouwd met zanger Seal. En nu heeft ze een manier gevonden om de twee passies te combineren. Ze heeft songteksten van manlief in de prints voor sandalen verwerkt. Tja.

Wel slim, en gratis reclame voor manlief en veel publiciteit voor Birkenstock. En dan krijg je dus creaties met namen als ‘Wall of kiss’ en ‘Crazy’. Ik ben blij dat ze niet begonnen zijn aan ‘prayer for the dying’ slippers, want daar wordt niemand blij van in de zomer.

Enfin, voor wie het wel leuk vindt? Je kunt kiezen uit een sandaal of een slipper in de maten 35 tot en met 42. Ik vermoed dat je ze kunt kopen in de Birkenstock winkel op de Constantijn Huygensstraat in Amsterdam. Daar hebben ze overigens ook sandalen met zebra, jungle en jeansprint. Birkenstocks, het is niet aan mij besteed. Ook al is het door miss Klum heurzelf ontworpen. Wie koopt die dingen eigenlijk?

bron: www.fashionscene.nl

Lees ook:Heidi Klum lanceert eigen lingerielijn Heidi Klum intimates
Lees ook:Heidi Klum plaatst dagelijkse outfitfoto’s op haar eigen website
Lees ook:Beter dan Birkenstock?
Lees ook:Kerst bij de sterren
Lees ook:How to wear: gladiator sandalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>