Josefien Rodermans de nieuwe Lara Stone?

New York Fashion Week eindigde donderdag 15 september met Calvin Klein als één van de laatste shows. Anders dan bij voorgaande modeshows was liep het Nederlandse model Lara Stone niet mee. Voor de verandering zat het model, dat geruime tijd een exclusief contract had met Calvin Klein, front row om de show eens vanuit een ander perspectief te bekijken.

Lara groeide in korte tijd uit tot een supermodel en zal misschien nooit meer een show van Calvin Klein lopen. Maar erg lang hoeven we daar niet om te rouwen, het modelabel lijkt namelijk alweer een gloednieuw Nederlands model te hebben gevonden, dat wellicht hetzelfde pad zal bewandelen als Lara. Josefien Rodermans is haar naam, 17 jaar en afkomstig uit Landsmeer. Rodermans mocht de show van Calvin Klein openen – een hele eer – dus dit is ongetwijfeld niet het laatste dat we van haar zien.

Lees ook:Lara Stone voor CK Calvin Klein
Lees ook:Marloes Horst sexy in Calvin Klein badmode campagne
Lees ook:Lara Stone in Calvin Klein voorjaarscampagne 2011
Lees ook:Parade van Nederlandse modellen bij Calvin Klein
Lees ook:Lara Stone toont indrukwekkend decolleté

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>