Carrière Kate Moss vanaf nu bergafwaarts?

KateMoss_450x400Ze staat al twee decennia aan de top als supermodel. Toch lijkt het erop dat de carrière van Kate Moss (36) over zijn hoogtepunt heen is. Het inkomen van het topmodel is het afgelopen jaar flink afgenomen. Verdiende ze twee jaar geleden met haar zaken nog zo’n vijf miljoen pond, dit jaar was dat nog ‘maar’ één miljoen pond.

Volgens een economisch deskundige is een terugval van een miljoen in deze tijd gezond voor de meeste bedrijven. Maar gezien de inkomsten van Kate Moss in eerdere jaren zou het wel eens kunnen betekenen dat het tij is gekeerd.

Wij denken echter dat La Moss, die in een huis van negen miljoen woont, nog lang geen reden tot klagen heeft. Ze is nog in tal van campagnes te zien en is bovendien sinds kort aan het ontwerpen geslagen, voor het luxe, Franse tassenlabel Longchamp welteverstaan.

Bron bericht: Daily Mail
Bron foto: Metro

Lees ook:Kate Moss schrijft toneelstuk over eigen leven
Lees ook:Najaarscollectie 2009 van Kate Moss voor Topshop
Lees ook:Exclusieve t-shirt dresses van Kate Moss
Lees ook:Kate Moss sexy as ever voor Just Cavalli
Lees ook:Kerstcollectie van Kate Moss voor Topshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>