The show is over

Vol spanning zat Nederland gisteren aan de buis gekluisterd. Maar dit is ze dan toch echt: Hollands Next Topmodel!!!

De strijd is gestreden. Hollands Next Topmodel is bekend. En tot mijn grote blijdschap is dat Sanne geworden. ( zoals iedereen natuurlijk al wist) Want stiekem was ik toch wel fan van deze Twentse dame. Zo ziet iedereen maar weer, er wonen niet alleen maar boeren in Twente.

Grrr, en wie moest er gisteravond werken en de finaleshow missen? Ik! Gelukkig is Rtl goed in herhalingen, maar het is een stuk minder leuk om vanavond naar oud nieuws te kijken.

Natuurlijk heb ik al wel het nodige research gedaan en daarom was ik ook zeer verrast dat Sanne er vandoor ging met de buit. Want iemand kon mij gisteren vertellen dat Sanne verschrikkelijk slecht over de catwalk liep, en zelfs tot twee keer toe een kleine misstap maakte, ai! Sylvia liep zoals gewoonlijk weer als een geboren verleidster over de catwalk en Daisy was overweldigend. En toch was dit niet genoeg voor de altijd sterke Daisy. Ze zou niet geschikt zijn voor het extremere werk volgens de jury. Hmm, hier kan ik nog niet helemaal inkomen. De jury was altijd vol lof over haar, en dan nog wordt ze derde?!

Maar wat houdt de titel Hollands Next Topmodel nu precies in? Een helemaal media-aandacht, dat sowieso. Vandaag of morgen zal Sanne ongetwijfeld wel bij Jensen op de rode bank zitten. Naast de nodige aandacht wint ze ook een contract ter waarde van 50.000 euro bij het topbureau Max Models, een plaats op de cover van Glamour en ze zal Nederland vertegenwoordigen in New York tijdens de Ford Models Supermodel of te World wedstrijd. Dat wordt dus een spoedcursus Engels voor Sanne.

De andere twee meiden zullen we vast en zeker ook nog wel tegenkomen. Zo vertelde Ovo zondag bij Paul de Leeuw dat zij al een contract had bij Max Models. Dus we zijn gelukkig nog lang niet van ze af.

Zie ook:

Tegenvallende finaleshow Hollands Next Topmodel ( zappen.blog.nl )

Lees ook:Sanne, Gefeliciteerd!!!
Lees ook:Cecile wint Hollands Next Topmodel
Lees ook:Kim wint Hollands Next Topmodel met grote meerderheid
Lees ook:Yolanthe loopt modeshow tijdens Milaan Fashion Week
Lees ook:De finalisten zijn bekend

1 Reacties // Reageer

One thought on “The show is over

  1. Mylène

    Ik had gehoopt dat Daisy zou winnen :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>