Victoria Beckham’s persoonlijke stijlgids

Tekst: Barbara Swarts

 

That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything in Between. Zo heet het populaire boek van de bekendste voetbalvrouw ter wereld, zo mag je haar ondertussen toch wel noemen. Zelf heeft de superdunne brunette nog nooit een boek gelezen. Daar heeft ze geen tijd voor, zegt ze. Samen met modejournalist Hadley Freeman heeft ze het boek geschreven. Hij ligt al weer een tijdje in de winkels, en is zeker de moeite waard.

 

Haar boek van 320 pagina's gaat over fashion en beauty. Hoe kan het ook anders, want Victoria doet niets anders dan shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Van haarextensions, skinny jeans tot haar reusachtige zonnebrillen. Deze stijlgids zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt en er altijd, voor welke gelegenheid ook, fashionable uitziet.

Een kanten beha keurt Miss Victoria af, skinny jeans met platte schoenen ook, want dan lijkt je net een golfclub, en ja, dat wil je echt niet! In haar boek staan bovendien interviews met ontwerpers als Roberto Cavalli en Dolce&Gabanna.

Een leuk weetje over haar is dat ze op haar veertiende haar schoolboeken meesleepte in een papieren Gucci tas. Toen al had Victoria passie voor mode. Nu zit ze front-row bij de meest toonaangevende modeshows en draagt ze ontwerpen van Cavalli, Gucci, Dior en Dolce&Gabanna, om er maar een paar op te noemen.

Maar om er zo uit te zien als Victoria, heb je geen geld nodig, zegt ze zelf. "Er goed uit zien heeft niets met geld te maken, dat heeft te maken met het hebben van stijl, en stijl is nooit uit de mode."

Victoria Beckham heeft het goed voor elkaar. Een "liefhebbende" man, 3 schatten van kinderen en zelf is ze ook nooit uit de mode. Want we moeten toch allemaal toegeven, deze stijlicoon ziet er altijd van top tot teen goed uit. En over smaak valt niet te twisten.

Dit boek is een antwoord op de pers die haar nooit met rust laat. Want, je leest toch liever wat wel en niet kan volgens Victoria, dan al die roddels….?

Benieuwd naar haar boek? Voor 34,95 is het boek van jou!

 

Lees ook:Victoria Beckham draagt platte schoenen
Lees ook:Victoria Beckham met rood haar op cover Harper’s Bazaar
Lees ook:Modevisie: De essentiële jeans volgens Victoria Beckham
Lees ook:Victoria Beckham draagt harige slofjes
Lees ook:Zelf kleding maken

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Victoria Beckham’s persoonlijke stijlgids

  1. srn

    GEWELDIG!

      /   Reply  / 
  2. Lies

    Bestaat het boek ook in het nederlands?
    x

      /   Reply  / 
  3. Nesa

    Is het boek ook in het Nederlands te krijgen?????
    hoop op antwoord!!!!

    nesa

      /   Reply  / 
  4. Barbara

    Nee, helaas nog niet. Ik hou het in de gaten!

      /   Reply  / 
  5. caroline

    wanneer komt de nederlandse vrsie uit?
    zou super zijn1

      /   Reply  / 
  6. caroline

    wanneer komt de nederlandse vrsie uit?
    zou super zijn1

      /   Reply  / 
  7. Marieke

    Het boek ligt inmiddels in de boekhandel, maar de vertaling is zeer slecht, net als de schrijfstijl van Victoria. ( of dat komt door de slechte vertaling..?)

      /   Reply  / 
  8. Marieke

    Het boek ligt inmiddels in de boekhandel, maar de vertaling is zeer slecht, net als de schrijfstijl van Victoria. ( of dat komt door de slechte vertaling..?)

      /   Reply  / 
  9. Wickham

    Wat gebruikt Victoria Backham wel eens om haar haar vast te maken? A een tow, B een string, of C een snoer?

      /   Reply  / 
  10. jackie

    weet iemand in welke winkel je dit boek kunt kopen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>