Colofon

 

Fashion.blog.nl struint de leukste modefeestjes voor je af, brengt als één van de eerste verslag uit van alle modeshows, houdt trends nauwlettend in de gaten en schrijft pittige recensies over programma’s als Project Catwalk en Hollands Next Topmodel. Fashion.blog.nl is kritisch en eerlijk en hoort graag hoe anderen over ‘modezaken’ denken.

Fashion.blog.nl is opgericht in juli 2005 en sinds november 2006 ligt de redactie in de handen van Marieke Ordelmans. Fashion.blog.nl is één van de grootste onafhankelijke modeblogs in Nederland. Maandelijks trekt de blog meer dan 45.000 bezoekers.

Vragen, tips of persberichten kun je sturen naar [email protected]

Over de redacteur:
Marieke Ordelmans (1986) is in juni 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, studie Media&Informatiemanagement. Voor haar afstudeeropdracht onderzocht ze wat de invloed van het modeblog is in de modewereld. Zij was hiermee de eerste in Europa die dit nieuwe medium onder de loep nam. Voor haar afstudeeropdracht vloog ze naar New York om daar met alle kopstukken uit de internationale mode-industrie te praten (o.a. Cathy Horyn van The New York, Diane Pernet en Scot Schumann van The Sartorialist).

Naast haar werkzaamheden voor fashion.blog.nl, werkt Marieke ook al mode/beauty journalist bij Bureau Monique Lindeboom, een journalistiek productiekantoor in Amsterdam. Opdrachtgevers zijn o.a. CODE, Fancy, Grazia, Glamour en Fashion United. Tevens is ze bezig met het schrijven van een chicklit boek dat eind september 2009 in de winkels ligt.

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Zappen was de vijfde, inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Catwalkgirl wordt steeds meer realiteit
Lees ook:Dringend gezocht: huisje in Amsterdam
Lees ook:OPROEP: De impact van modeblogs
Lees ook:NŌN by Kim opent online shop in februari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>