Liza Sips lanceert MommyProof.TV

image003(1)Vandaag is MommyProof.TV, het nieuwe online moederplatform van actrice en schrijfster Liza Sips feestelijk gelanceerd op de Negenmaandenbeurs. MommyProof.TV biedt dat stukje informatie, entertainment en herkenning waar je als mommy (to be) naar op zoek naar bent!” Aldus de enthousiaste jonge moeder.

Liza, die april j.l. op 25-jarige leeftijd moeder is geworden van zoontje Jonathan, bedenkt en produceert de programma’s, in samenwerking met zakelijke partner Sophia Tienstra, zelf. Aan inspiratie had Sips geen gebrek. “Ik was zelf als één van de eerste van mijn vriendinnen in verwachting en merkte daardoor dat ik lastig bij ze terecht kon met mijn blijdschap, twijfels of onzekerheden. Ik heb heel wat afgegoogled, maar kwam er online nooit helemaal uit.”

Niet alleen zijn er op MommyProof.TV informatieve expertvideo’s te vinden, ook gaat Liza het gesprek aan met andere bekende moeders in het programma BabyProof. Tijdens Confessions worden er prikkelende stellingen voorgelegd aan verschillende type moeders, waaronder Romy Boomsma. Liza Sips: “Het is fijn om te merken dat je als moeder niet de enige bent die af en toe twijfelt of onzeker is. Ook de eindeloze liefde tussen moeder en kind is heel herkenbaar.”

 

Lees ook:Beau Monde Awards 2011 met Afrikaans tintje – VIDEO
Lees ook:Winonah de Jong best geklede vrouw van Nederland
Lees ook:LINDA. MEIDEN lanceert zinderende zomereditie 2013
Lees ook:Grazia PC Catwalk modeshow 2010 (filmpje)
Lees ook:Een maatje kleiner S.V.P

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>