Victoria Beckham bevallen van eerste dochter

Victoria Beckham is vandaag bevallen van haar eerste dochtertje. Het vierde kind van David en Victoria Beckham werd vanmorgen vroeg om 07.55u geboren in het Cedars Sinai ziekenhuis in Los Angeles.

Het meisje werd door middel van een keizersnee ter wereld gebracht, net als de andere drie kinderen van de Beckhams: Brooklyn, Romeo en Cruz.

De naam van de nieuwste aanwinst van het gezin is nog niet bekend. Volgens een bekende van de Beckhams wil het stel hun vierde kindje eerst wat beter leren kennen, voordat ze haar een naam geven.

Afgelopen week plaatste David Beckham bovenstaande foto van zijn vrouw Victoria (met dikke buik) nog op Facebook.

Kostbare tassencollectie
Dankzij de komst van Victoria’s eerste dochtertje heeft haar enorme tassencollectie eindelijk een bestemming. Victoria Beckham bezit inmiddels een verzameling van ruim honderd Birkin bags ter waarde van 1,5 miljoen pond. Daarover heeft de ex-Spice Girl/designer altijd gezegd: “Als ik een dochtertje krijg, gaan die tassen allemaal naar haar.”

Lees ook:Dochter Victoria Beckham heet Harper Seven Beckham
Lees ook:The Beckhams vieren kerst in Londen
Lees ook:Victoria Beckham krijgt vierde kindje!
Lees ook:Derde campagne van David Beckham voor Armani
Lees ook:Victoria Beckham draagt harige slofjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>