Rachel Zoe eindelijk zwanger

rachelzoeSeizoen drie van The Rachel Zoe Project (de reality-serie over celebrity stylist Rachel Zoe en haar team) stond voor een groot deel in het teken van de zwangerschap van Rachel. Er werd in iedere aflevering weer gesproken over of ze nu wel of niet aan kinderen moest beginnen. Net nadat de laatste aflevering was uitgezonden, berichtte OK! al dat Zoe daadwerkelijk zwanger was, maar trok dat later weer in.

Daily Front Row merkte op dat Rachel tijdens de afgelopen Fashion Weeks niet in Milaan en Parijs was, terwijl ze voorheen nooit een modeseizoen mistte. Dat zou volgens de website zomaar eens kunnen komen doordat Rachel al zwanger was. Er werd tot op heden echter nog niets bevestigd.

Vandaag echter laat Us Reports weten dat Rachel Zoe (39) echt zwanger is. Volgens de website zou Rachel onder andere hebben gezegd dat ze niet kan reizen. Brad Goreski, die tot voor kort Rachel’s styling-assistent was, kan de zwangerschap niet bevestigen maar zegt: ‘We gaan nog steeds heel close met elkaar om. Ik hoop dat ik erbij ben als ze zal bevallen.’

Rachel Zoe werd door de pers lange tijd bekritiseerd vanwege haar ultra-dunne verschijning. Rachel zelf zei in een aflevering van The Rachel Zoe Project bovendien dat ze bang was dat haar lichaam een zwangerschap niet aan zou kunnen. De reden dat Rachel zo lang met haar zwangerschap heeft gewacht, heeft dus waarschijnlijk niet alleen te maken met haar carrière, maar ook met haar lichaam/gewicht.

Foto: Tess van Daelen

Lees ook:Rachel Zoe bevestigt zwangerschap
Lees ook:Rachel Zoe over het vierde seizoen van The Rachel Zoe Project – video
Lees ook:The Rachel Zoe Project is terug!
Lees ook:Rachel Zoe lanceert eigen collectie (foto’s)
Lees ook:Rachel Zoe zet binnenkort Londen op stelten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>