Sterrenstyliste Danie Bles gaat trouwen

danieblesDanie Bles stapt volgend jaar in het huwelijksbootje. De styliste werd onlangs door haar vriend Joris ten huwelijk gevraagd. De twee zijn van plan om in juni 2011 te trouwen.

Danie: ‘Het begon al op de bruiloft van Charlotte-Sophie Heitinga. Daar ving ik namelijk het bruidsboeket.’ Kort daarna gingen Joris en Danie een romantisch weekendje weg en vroeg hij haar ten huwelijk.

Het aanzoek kwam als een grote verrassing. ‘Joris had tegen me gezegd dat hij me echt wel een keer zou vragen, maar dat ik me er niet op moest verheugen. Het zou wel een keer gebeuren. En toen ging hij tijdens een diner toch door de knieën’, aldus Danie.

De styliste is door het dolle heen. ‘Ik kan het nog steeds niet geloven en de ring is zoo mooi!’


Zoals veel koppels de laatste tijd deden, zullen Danie en Joris in het buitenland trouwen. ‘De kans bestaat dat we in Italië of Frankrijk gaan trouwen, daar zijn we nog niet over uit’, vertelt Bles. In ieder geval komt er bij Danie’s huwelijk geen styliste aan te pas: ‘Ik ga iedereen stylen. Sterker nog, we gaan ons hele eigen huwelijk stylen. Ik hoef geen weddingplanner of bruiloftspersoneel, we doen het lekker zelf’, aldus een dolblije Danie.

danieblesring

Danie en Joris hebben samen al een kindje van één jaar.

Op de foto: Danie’s ring

Lees ook:Danie Bles trouwt in zelfontworpen jurk op Capri
Lees ook:Styliste Danie Bles is getrouwd – FOTO
Lees ook:Styliste Danie Bles lanceert Wedding Guide
Lees ook:Danie Bles mixt & matcht voor Manfield
Lees ook:Danie Bles verkoopt must-haves uit haar eigen garderobe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>