Lady Gaga opnieuw in love met ontwerper Matthew Williamson?

gagawilliamsonZe hadden voor ongeveer een jaar een relatie, totdat bleek dat zangeres Lady Gaga en de Britse mode-ontwerper Matthew Williamson werk en privé niet langer konden combineren. Lady Gaga kreeg iets met een ondernemer, genaamd Speedy en Williamson kreeg een relatie met een vrouw met wie hij zelfs een kind kreeg.

Beide relaties liepen onlangs echter op de klippen, waardoor er weer mogelijkheden ontstonden voor een romance tussen de zangeres en de ontwerper. Afgelopen maand werden de twee dan ook weer samen gespot.

In de Britse Grazia zagen we onlangs zelfs een foto waarbij Gaga de baby van haar ontwerpersvriendje vasthoudt, wat tot grote woede zou hebben geleid bij de ex van Williamson.

Hoewel Lady onlangs nog beweerde dat zij en de bedenker van haar iconische haarstrik just friends zijn, denken wij toch dat er meer aan de hand is.

Op de foto: Lady Gaga en Matthew Williamson

Foto: Bumpshack.com

Lees ook:Matthew Williamson over zijn werk en inspiratie
Lees ook:LaChapelle fotografeert naakte Lady Gaga
Lees ook:Lady Gaga naakt voor parfumcampagne Fame
Lees ook:Lady Gaga kleding collectie
Lees ook:Lady Gaga koekjes (incl. bizarre outfits)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>