Lindsay Lohan ontwerpt 6126 kledingcollectie

lindsay lohan2Dinsdag 29 december maakte Lindsay Lohan via Twitter bekend haar leggingcollectiel 6126 uit te zullen breiden. Ze is van plan een volledige kledingcollectie te ontwerpen voor het najaar van 2010. Bovendien zal de 6126 collectie in 2011 nog verder uitgebreid worden met tassen, schoenen, cosmetica en sieraden.

Haar werkzaamheden als artistic adviser bij Ungaro zal Lindsay gewoon voort blijven zetten, al waren de reacties daarop niet alemaal even lovend.

6126 is erg blij met Lindsay Lohan aan boord. Volgens het bedrijf is Lindsay ook niet zomaar een celebrity die haar naam aan een product verbindt. Lindsay schijnt erg betrokken te zijn. ‘Ze kiest zelf stofjes, patronen en knoopjes. Bovendien wordt geen enkel item in productie genomen zonder dat Lindsay het zelf heeft aangepast’, aldus een vertegenwoordiger van 6126.

De herfstcollectie zal honderd mode-items bevatten, met gemiddelde prijzen van honderd tot honderdvijftig dollar. Deze zullen verkrijgbaar zijn in de winkels waar de leggingcollectie van Lindsay Lohan nu ook al verkocht wordt, zoals Neiman Marcus, Bloomingdale’s, Macy’s en Nordstrom. Bij 6126 verwachten ze dat de kledingcollectie in het eerste jaar goed zal zijn voor een omzet van 10 miljoen euro.

Op de foto: een van de schetsen voor de nieuwe collectie
Bron bericht: WWD

Lees ook:Ungaro: Lindsay Lohan is een ramp
Lees ook:Lindsay Lohan naakt in Playboy
Lees ook:Lindsay Lohan front row bij Viktor & Rolf – Paris Fashion Week
Lees ook:MIU MIU strikt Lindsay Lohan
Lees ook:Lindsay Lohan maakt modedebuut bij Ungaro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>