Mango presenteert zomercollectie 2010

mango2De Spaanse modeketen Mango presenteerde op 11 december haar collectie voor de zomer van 2010. De modeshow vond plaats in Madrid. Naast vele Spaanse bekendheden was ook eregast en momenteel het gezicht van Mango Scarlett Johansson aanwezig.
Mango organiseert ongeveer iedere zes maanden een modeshow waarbij de nieuwste collectie aan het publiek wordt getoond. Naast de kennismaking met de mode van het volgende seizoen draait deze avond vaak vooral om hapjes, drankjes, muziek én zien & gezien worden.

Scarlett Johansson, die op dit moment het gezicht is voor de nieuwe campagne, was bij natuurlijk de show aanwezig. Het is de tweede keer op een rij dat Scarlett de hoofdrol speelt in de campagne van het Spaanse modehuis. Geheel gekleed in Mango-stijl bekeek de actrice de modeshow aandachtig. Bij de nieuwste collectie vielen voornamelijk de jurkjes met bloemenprints en de geverfde trenchcoats op.
En nu maar wachten totdat de kleding in de winkels hangt….

Op de foto: de campagne van Mango met Scarlett Johansson in de hoofdrol.

Lees ook:Scarlett Johansson wordt het nieuwe gezicht van Mango
Lees ook:Kate Moss bij Mango modeshow Parijs
Lees ook:Beelden uitgelekt van Scarlett Johansson voor Mango
Lees ook:Modeketen Mango jat ontwerp van Phillip Lim
Lees ook:Mango helpt recessionista’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>