Elle MacPherson in Victoria Beckham!

Bij de opnamen van de nieuwe serie This beautiful life is Elle MacPherson gespot in een jurk uit de herfstcollectie van Victoria Beckhams kledinglijn.

Wie: Actrice en model Elle MacPherson is gespot in een jurk die is ontworpen door Victoria Beckham.
Wat: De najaarscollectie van Victoria Beckhams modelabel staat weer in het teken van posh dresses. De ontwerpen worden geroemd om hun vrouwelijke stijl en kenmerkende Posh signature. Geen wonder dat MacPherson er zo goed uit ziet in deze chique japon.
Waar: MacPherson werd in de VB-outfit gespot tijdens de opnamen van This beautiful life, een nieuwe Amerikaanse serie over de wereld van mode en modellen.

Waarom: De jurken van Posh zijn geschikt voor iedere dressy gelegenheid – van werk tot een cocktailparty. Volgens de Amerikaanse Glamour is de peplum dress die Elle MacPherson droeg bovendien een absolute must-have, die niet alleen flatteus is maar ook überhip.

Weetje: Hoewel Posh herself een groot fn is van topontwerpers zoals Dolce & Gabanna en Marc Jacobs, wordt ze ook regelmatig in haar eigen ontwerpen gespot. Laatst nog bij de opnamen van de reclamecampagne voor de najaarscollectie 2009.

Op de foto: Elle MacPherson in VB

Lees ook:Victoria Beckham maakt nieuwe campagne in Notting Hill
Lees ook:Elle Macpherson nieuwe presentatrice Britain’s Next Top Model
Lees ook:Victoria Beckham gaat schoenen en tassen ontwerpen
Lees ook:The Beckhams vieren kerst in Londen
Lees ook:Victoria Beckham koopt supermarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>