LECO BODY SHIMMER voor een perfecte glow

Leco-Body_Shimmer-Body_ShimmerDe producten van topvisagist Leco van Zadelhoff zijn gebaseerd op professionele make-up tools. De LECO Tools bieden de consument de mogelijkheid om zelf met gemak een perfecte look aan te brengen. In juni breidt het bestaande assortiment LECO Tools uit met een nieuw product: de LECO body shimmer. Een multifunctionele gel voor een prachtige glans: ‘It’s all about glow’!

LECO body shimmer De LECO body shimmer is een verfrissende gel die aangebracht kan worden op decolleté, armen en benen voor een subtiele ‘shimmering’. Ook op de jukbeenderen geeft de body shimmer een mooie glans. Deze multifunctionele, transparante bodyglow kan op iedere huidtint worden aangebracht en is eenvoudig aan te brengen en simpelweg met water te verwijderen. Varieer en probeer de body shimmer ook eens als highlighter in plaats van eyeshadow. De shimmer is eveneens prachtig op uw lippen.

De shimmer is vanaf 8 juni 2015 exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas en via www.douglas.nl
Verkoopprijs € 19,95

Lees ook:LECO lanceert eigen collectie HAIR TOOLS
Lees ook:Douglas zoekt gezicht kerstcampagne
Lees ook:Beauty-expert Leco nu ook op Instagram
Lees ook:De vier fijnste lipglossjes van dit moment
Lees ook:Jo Malone London Bath & Body

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>