Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

unnamedClinique introduceert: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush, een door de dermatoloog ontwikkelde, en met Zwitserse precisie gemaakte innovatie op het gebied van reiniging. Een innovatie die de huid compleet zal veranderen. Clinique is wereldleider op het gebied van reinigen en heeft haar heritage in de dermatologie. Vandaar de unieke positie om de Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush te lanceren. Het verschil zit hem in het systeem. Dat werd speciaal ontwikkeld voor het 3-Stappen Systeem van Clinique, één van de meest effectieve reinigingssystemen ter wereld.

De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush zorgt voor een heel milde, nieuwe beleving van ‘schoon’. Het effect is de meest schone, gezonde huid die je ooit had. Een huid die er gladder en stralender uitziet, met diepgereinigde poriën. Veilig en mild zijn de pijlers van het merk Clinique. Om deze belofte te kunnen houden, werkte Clinique samen met een van de beste Zwitserse fabrikanten, om zo de meest milde en effectieve sonische borstel te ontwikkelen. Door de kennis en ervaring van de wetenschappers en dermatologen van Clinique te combineren met een vooraanstaande Zwitserse fabrikant, kon Clinique een echte huidverbeteraar maken.

De Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush is geschikt voor alle huidtypes en alle leeftijden.

Te verkrijgen op www.clinique.nl en bij de Clinique verkooppunten. 

Indicatieve verkoopprijs:
125 euro
Nieuwe opzetborstel:        20 euro (om de drie maanden vervangen)

Lees ook:Clinique presenteert: Take The Day Off Cleansing Balm
Lees ook:Clinique lanceert reinigende balsem
Lees ook:Een perfecte huid met Purefect Skin van Biotherm
Lees ook:Clinique maakt interactieve muziekvideo met POP Artist Zara Larsson
Lees ook:Beauty Icoon Sisley Émulsion Écologique al meer dan 35 jaar een bestseller

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

  1. loesonline

    Ik ben ook fan van Clinique’s Sonic System! Ik gebruik de brush nu een maand icm 3 stappen plan van Clinique. Mijn huid voelt schoner, gladder en zachter als na een dieptereinigingsbehandeling, ik heb veel minder facewash nodig. Door die vibrerende borstel wordt mn huid beter doorbloed en kan je reinigingsproduct beter doordringen. Ik vind die groene schuin ingezette haartjes voor je altijd lastige T-zone erg ideaal. Mijn gezichtspieren voelen ontspannen aan naderhand alsof ik een gezichtsmassage heb gehad.De brush is snel opgeladen (met led indicator en oplader!) Prima prijs-kwaliteitsverhouding naar mijn mening. Ik ben er erg blij mee!

      /   Reply  / 
    1. IABB

      Hi Loesonline,
      Zelfde reactie hier. Superzacht en glad bekkie, en elke avond een quick facial! Heerlijk!
      Eerste paar dagen van pukkeltjes, maar dat trok snel weg. Zo zie je maar wat een viezigheid je meeneemt! Hoewel ik de borstel niet goedkoop vind, is ie zijn geld dubbel en dwars waard!
      Grts IABB

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>