Make up met Tom Ford deel 2

Ik weet het. Eergisteren heb ik niet zo positief geblogd over de nieuwe Azuree beauty lijn, samengesteld door fashiongoeroe Tom Ford, van Estee Lauder. Ik vond het oudbollig eruit zien, Estee Lauder een truttig merk en ik wist niets van de inhoud van de doosjes.

Hierbij lieve mensen, neem ik al mijn woorden terug. En dat doe ik niet snel.

Men neme een counter waar al die Azuree produkten stuk voor stuk in een fijn display staan uitgestald. Vervolgens is er een lieve verkoopster die geld ruikt en bereidt is je alles over de lijn uit te leggen.

Dat werkte.

Niet dat ik me alles laat aanleunen. Maar de produkten zijn echt fijn. De makeup kan je perfect mengen en je hebt ogenschaduw in mooie roze, gouden, oranje en bruine tinten. Verder heb je perfecte blush in stickvorm. Die smeert uitermate goed uit op je wangen.

Voor je lippen kun je kiezen uit een van de vier nude (van licht tot iets donker roze) lippenstiften. Geen rood. Het moet natuurlijk wel een luxe niets-aan-de-hand strandlook blijven…

Wil je het echt afmaken? Dan is er een fijne bodyspray met een lichte tan die je acuut laat verlangen naar dertig graden op het strand. Mijn favoriet is de face glow. Een foundation die zo transparant is dat het je huid niet verstopt en je de gewilde JLo glans geeft. Heel fijn dus als je een avond op stap gaat.

U begrijpt het al…Tom Ford is weer mijn held, Estee Lauder is best een goed merk en de Chanel counter kan ook wel eens een keer overgeslagen worden….

Ik kan niet geloven dat ik dat laatste over Chanel zojuist heb getypt…

Lees ook:Make up met Tom Ford
Lees ook:Tom Ford is back in business
Lees ook:Grazia over de rijkste erfgenames
Lees ook:Have a Chanel make up nazomer…
Lees ook:Sporty Stella McCartney

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>