Vergeet de lipgloss: de lipstick komt er aan!

De afgelopen jaren was er een belangrijke trend die het wel even leek vol te houden: de lipgloss. Veel vrouwen, onder wie ik, hadden verschillende soorten glossjes in de tas. Roze, rood, met glitters of met een fruitsmaakje. Het maakte niet uit zolang je lippen maar intens glansden.

Maar tot mijn grote verdriet komt daar nu verandering in. Ik had het kunnen verwachten. Eind vorig jaar introduceerden de grote make-up merken met veel bombarie nieuwe lipstick- lijnen . Afgelopen weken was de look overal te zien op de internationale fashions weeks. Geen glanzende lippen meer, maar keurig mat en dekkend. De zachte, natuurlijke kleurtjes op onze lippen kunnen we ook vergeten. Felrood, koraal en hard roze is het devies.

Voor wie nog geen afscheid kan nemen van de lipgloss…Chanel heeft een lippotlood op de markt gebracht die het tussen een gloss en een lipstick houdt. Dat heb ik in ieder geval gekocht. Kan ik langzaam wennen.

bron: www.vogue.co.uk

Lees ook:Vergeet de lipgloss: de lipstick komt er aan!
Lees ook:Think pink
Lees ook:Chanel’s enkeltasje
Lees ook:Een betaalbare lipgloss
Lees ook:De do’s en don’ts van je roze jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>